maandag 15 april 2024

Bosklassen Dag 1

 

Vol spanning kwamen we deze ochtend aan op school, niet wetende wat er ons te wachten stond. Na een veilige busrit (Met een relatief vlotte passage op de ring) kamen we aan in het Nationaal Park. Hier maakten we een prachtige wandeling waarbij we de boomsoorten vergeleken.

Na al het wandelen was het tijd om onze buikjes te vullen. We aten onze boterhammetjes op in de natuur. Vervolgens zijn we terug de bus opgestapt en zijn we naar ons verblijf gereden. Na het uitladen van onze bagage konden we weer avonturen gaan beleven.

De middag bracht sport en plezier. Boogschieten, tafeltennis, basketbal – we waren allemaal enthousiast om onze vaardigheden te tonen.

Nadien was het tijd om onze batterijtjes wat op te laden. We hebben een heerlijke menu mogen eten. Als voorgerecht aten we een lekkere groentesoep, als hoofdgerecht vol-au-vent en als dessert een puddinkje. 

Om de avond af te sluiten deden we nog een stevige natuurwandeling.  We zijn zo uitgeput van de intensieve maar fantastische eerste dag, dat we nu onze welverdiende nachtrust gaan benutten.  

 

Slaapwel en tot morgen!  

Groetjes vanuit Maaseik! 


























































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten